Korte trip duitsland

Posted by in motor

woensdag 17 t/m vrijdag 19 mei

Dag 1

Rijden via de snelste weg naar Hattem onder Zwolle waar de route binnendoor begint, bakje koffie in een van de tien leukste kleine steden waar je geweest moet zijn. Dan helemaal slingerend door naar Soest: de parel van Sauerland, een uitstekend idee voor een douche, diner, biertje en overnachting. Dan zitten er ongeveer 380 km op, moet kunnen aangezien de eerste 180 km tot Hattum waarschijnlijk vlot verlopen. Zie eens hoe leuk het is om de dingen eens anders te bekijken, de route lekker dwars:

 

Dag 2

Een route door de heuvels van Sauerland die vrijwel direct beginnen na het ontbijt in Soest. Zie hier het hoogte profiel van deze route:

Route Sauerland

De informatie van Sauerland heb uit de site: Happy Sauerland punt nl en de route zo samengesteld dat we langs wat leuke dorpjes en landschappen rijden. De lengte van de route is 282 kilometer. Mocht dat tegenvallen dan heb ook nog een wegje binnendoor van 40 kilometer korter.

Dag 3

Het stuk terug in drie stukken geknipt, beginnen met een snel stukje van ongeveer 25 kilometer omdat dat stuk best verstedelijkt is, daarna een flink stuk route van onroute met af en toe een dropje of klein stad, en het laatste stuk gewoon naar huis rijden voor hopelijk een warm welkom.

Download hier de route Duitsland in .zip formaat

En uiteraard krijgen jullie via de mail ook de route